1. lépés: Kapcsolat felvétel telefonon vagy e-mailben.
  2. lépés: Ez után telefonon vagy elektronikusan, felmérjük az igényeket, egy általunk küldött sablon dokumentum alapján, ami tartalmazza az alapinformációkat és a lehetőségeket részletes igény felmérésre.
  3. lépés: Ennek tudatában részletes ajánlatot teszünk, személyre szabottan, az ismert szempontok alapján, legkésőbb 48 órán belül.
  4. lépés: Az ajánlat elfogadása után, szerződést készítünk, amit továbbítunk az ügyfél felé aláírásra 2 példányban, és időpontot egyeztetünk személyes találkozóra, ahol már kidolgozott ötleteinket is felvázoljuk, és a további részleteket meg beszéljük. Valamint: Időpont, helyszínre érkezés, ha szükséges a szállás lehetőséget mi intézzük magunknak, több napos munka esetén, határidő a képek átadására, stb.
  5. lépés: Munka elvégzése.
  6. lépés: Megbeszéltek alapján az utómunka elvégzése. (slide show, papír kép, fotókönyv)
  7. lépés: Személyesen átadjuk a képeket, vagy távolságtól függően futárral elküldjük, határidőre.

Szolgáltatás elemei:

Az összes készített képet DVD-re kiírva átadjuk, és az ismert igények alapján intézzük az előhívást, reklám vagy kreatív anyagok készítését.

Képek előhívására, és reklám anyagok készítésére, több évtizedes tapasztalattal rendelkező partnerekkel dolgozunk, hogy minél szélesebb igényeket is ki tudjunk szolgálni, mint például poszter méretű képek, vagy akár dekorációs fóliák.

Közel tíz éves tapasztalattal, elkötelezettséggel és hivatás tudattal, ügyfél központú, barátságos hangulatban dolgozunk.

Facebook: Horváth Nóra Photography

Nem csak megörökítünk, élményt is adunk fotózásunkkal!

 

Köszönjük a megkeresést!